Meghívó a Töltőtroll Pályázat eredményhirdetésére

Posted: október 13, 2010 in I. Töltőtroll Pályázat, pályázati hírek, Pályázatok, Rendezvények
Címkék: , , , , , , ,

Kedves pályázók!

Elsőként engedjétek meg, hogy töredelmes elnézéseteket kérjük a hosszú hallgatásért, mely az utóbbi hetekben tevékenységünket jellemezte a pályázattal kapcsolatban. Ha ebben a holtidőben bárkiben felmerült, hogy lefújtuk a pályázatot vagy megléptünk a pályaművekkel, azt megnyugtathatom: tévedett. Egész egyszerűen ennyi időbe telt, mire a pontozási határidő kitolásával megváltozott eredményhirdetési időpont mellé találtunk egy megfelelő helyszínt, mely színvonalában, hangulatában és más feltételeiben egyaránt megfelel egy efféle eseménynek.

Ez erre a hétre dőlt el és vált biztossá – így tehát megszülethetett ez a

Meghívó a Töltőtroll Pályázat eredményhirdetésére

Helyszín: Gólem Művek, Budapest (1076 Budapest, Rózsa utca 15.)

Időpont: 2010. november 6., szombat, 18-19 óra között.

Szintén ide tartozik egy korábbi félreértés tisztázása. A blogon lévő közönségdíjról való szavazásról többen úgy hitték, hogy lezárult akkor, amikor eredetileg le kellett volna zárulnia, így amikor azt látták, hogy mások még szavaznak azóta is, mindjárt megcsalva érezték magukat. Szervezőként úgy gondoltuk, hogy az elbírálási és eredményhirdetési időpontok csúszásával csakúgy változott a szavazás lezárásának időpontja is, így továbbra is fogadtuk a szavazatokat azokra a művekre, melyek a legjobban tetszettek nektek. Csakígy fogadjuk a szavazatokat még most is.

A szavazás lezárásának új időpontja: 2010. október 30., szombat.

Reméljük, hogy sikerült megválaszolni minden kérdéseteket és persze azt, hogy az eredményhirdetésen minél többen ott lesztek. Arra szeretnénk kérni mindenkit, hogy amennyiben nem fog tudni megjelenni az eseményen, azt előtte e-mailben legyen szíves jelezni, hogy ne számítsunk rá.

Köszönettel és tisztelettel,
Fekete Márton (Rufus)

(Lord Rufus)

Hozzászólások
  1. Léna szerint:

    Sziasztok!

    Sajnos nem tudtam elmenni az eredmény hirdetésre, pedig szeretem volna :(. Mi jó történt? Kik lettek a nyertesek?
    Üdv: Léna

  2. adamsky szerint:

    Hanna, te ott voltál? Nem láttalak.
    Engem is érdekelne, kik nyertek.

Hozzászólás